16.5.15

ΥΠΟΙΚ: Ψευδή τα δημοσιεύματα για τη συνομιλία Βαρουφάκη - Σόιμπλε...

ΥΠΟΙΚ: Ψευδή τα δημοσιεύματα για τη συνομιλία Βαρουφάκη - ΣόιμπλεΨευδή χαρακτηρίζει το υπουργείο Οικονομικών δημοσιεύματα αναφορικά με το περιεχόμενο της συνομιλίας μεταξύ του υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη και του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στη συνάντησή τους την περασμένη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, πριν την...
συνεδρίαση του Eurogroup.

Σχολιάζοντας το νέο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel που κάνει λόγο για τελεσίγραφο του Γερμανού ΥΠΟΙΚ προς τον Έλληνα ομόλογό του το υπουργείο Οικονομικών τονίζει πως οι δύο άντρες είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση και συμφώνησαν να μην δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. 

Σημειώνεται ότι όπως μετέδωσε χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Mega ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έδωσε τελεσίγραφο στον Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντάς του: «Ο χρόνος σας τελειώνει». 

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, μάλιστα, φέρεται να χάνει όλο και περισσότερο την υπομονή του με την Ελλάδα, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, είπε στον ομόλογό του: «Η χώρα σας πρέπει να αρχίσει να διαπραγματεύεται σοβαρά με τους δανειστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: