11.5.15

Συνέλευση της ΠΟΣΠΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο...

Συνέλευση της ΠΟΣΠΕΡΤ στο ΡαδιομέγαροΑντιδράσεις για το όνομα του νέου διευθύνοντος συμβούλου...
Συνέλευση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πραγματοποίησαν το μεσημέρι πρώην εργαζόμενοι και μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ. Στη συνέλευση, η οποία...
έγινε στο Studio B της Ραδιοφωνίας, εξετάστηκε το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων υπό τη νέα διοίκηση που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση, ενώ έγινε ανασκόπηση όλων αυτών των μηνών αγώνα που η ΕΡΤ παρέμενε κλειστή. 

Έγινε επίσης συζήτηση για τη λειτουργία της ERT OPEN και γενικά για το νέο τοπίο που προετοιμάζεται.

Κοινή πεποίθηση των εργαζομένων είναι ότι αυτοί οι αγώνες έφεραν αποτέλεσμα, με κοινό παρονομαστή το άνοιγμα της ΕΡΤ, αλλά, δεν θα πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός καθώς, όπως είπαν, στο νέο νομοσχέδιο υπάρχουν αρκετές γκρίζες ζώνες που απαιτούν διευκρινίσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης τάχθηκε κατά της υποψηφιότητας του Λάμπη Ταγματάρχη για τη θέση του νέου διευθύνοντος συμβούλου για το ΔΣ της ΕΡΤ, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα. Με τη θέση αυτή συμφώνησε το σύνολο των εργαζομένων που μετείχε στη συνέλευση. 

Τέλος, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συνεχή τους παρουσία στο Ραδιομέγαρο, διατυπώνοντας το αίτημα ότι είναι εκ νέου εργαζόμενοι της ΕΡΤ και άρα αμειβόμενοι, από τη στιγμή ψήφισης του νέου νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: