5.5.15

Όλα τα στοιχεία της δικογραφίας από την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο...

Η ομολογία του 27χρονου και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειεςΗ ομολογία του 27χρονου και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...
Καρέ καρέ ξετυλίγεται στις σελίδες της δικογραφίας το στυγερό έγκλημα με πρωταγωνιστή τον πατέρα της 4χρονης Άννυ ο χαμός της οποίας έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Ο 27χρονος, ο οποίος...
κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Κέρκυρας , περιέγραψε στην απολογία του με απόλυτη ψυχραιμία και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες δεν είναι δυνατό να δημοσιευθούν, τον τρόπο με τον οποίο την τεμάχισε. Όπως είπε, χρειάστηκε δυο ημέρες για να εξαφανίσει το άψυχο κορμάκι του παιδιού. Ωστόσο, επέμεινε πως δεν σκότωσε την μικρή.

Στις καταθέσεις του 27χρονου Σάββα, που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια του να καλύψει με κάθε τρόπο τα ίχνη του και να παραπλανήσει τις αρχές αλλά και ο μεθοδικός τρόπος με τον οποίο λειτούργησε μετά το έγκλημα ώστε να καθαρίσει τα αίματα από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι καθάρισε ακόμη και τα σιφώνια του διαμερίσματος!

Μάλιστα, έφτασε ακόμη και στο σημείο να πουλήσει τα παιχνίδια του παιδιού για 50 ευρώ!

Ο Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ μιλώντας , χθες, στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι βρήκε το παιδί νεκρό:

«Δυο τρεις μέρες πριν τη μεγάλη Παρασκευή το παιδάκι μου ενώ κοιμόταν άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται ότι κάτι έχει. Ξύπνησα την επόμενη μέρα και είδα ότι το παιδί είχε μπλε χέρια και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Την ξύπνησα αλλά το κορμάκι της ήταν σαν πέτρα. Λυπήθηκα πολύ και την άφησα στον καναπέ μέχρι το βράδυ γιατί δεν ήξερα τι να κάνω".

Στη συνέχεια περιέγραψε με σοκαριστικές λεπτομέρειες πως τεμάχισε το παιδί και εξαφάνισε τα μέλη του και συνέχισε 

«Αφού τα πέταξα όλα μέχρι το βράδυ της Κυριακής μαζί με τις κουβέρτες, τα χάλια και ότι άλλο είχε λερωθεί με αίμα, καθάρισα το σπίτι όσο καλύτερα μπορούσα. Καθάρισα και τα σιφώνια εξωτερικά γιατί είχε κι εκεί αίμα".
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: