15.5.15

«Ο τσαμπουκάς είναι ωραίος...


...όταν φέρνει αποτέλεσμα»...
Απέκλεισε κατηγορηματικά ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης στήριξη κυβέρνησης υπό τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι διαπραγματευτικά η κυβέρνηση έχει...
στριμωχτεί στον τοίχο και ο Πρωθυπουργός είναι σε αδιέξοδο.
«Η ΝΔ έχει φερθεί υπεύθυνα ως αξιωματική αντιπολίτευση, έχει καταθέσει την πρότασή της για τη διαπραγμάτευση. Νομίζω ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε αδιέξοδο. Να φορτωθούμε ευθύνη που δεν μας αναλογεί, δεν υπάρχει περίπτωση» σημείωσε, μιλώντας στον ρ/σ Alpha 989.

«Ο τσαμπουκάς είναι ωραίος, όταν φέρνει αποτέλεσμα. Αν πάμε και χάσουμε, τι να την κάνω τη μαγκιά;» συμπλήρωσε.

Ως προς τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ για τη συμφωνία, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Ας φέρει τη συμφωνία, ας τη δούμε, ας δούμε αν έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ας καταλήξει με τα δημοψηφίσματα και τις εκλογές. Επομένως εδώ διαμορφώνεται ένα ζήτημα, ας μας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας τι σκέφτεται».

Εκτίμησε ότι «έπρεπε να έχουν κλείσει την αξιολόγηση με όποιο τρόπο νόμιζαν, να έχουν πάρει τα λεφτά, να μην έχουν την πίεση της ρευστότητας. Ξεκίνησαν στη λογική ότι δεν θέλουν τα 8 διςσ, μετά λέγανε δεν αναγνωρίζουν καμία αξιολόγηση κλπ, 4 μήνες πήγαν χαμένοι, χωρίς ρευστότητα, με τα ληξιπρόθεσμα να εκτοξεύονται. Η ευθύνη της διαπραγμάτευσης και του προϊόντος της είναι εξ’ ολοκλήρου δική τους. Ό, τι επιβαρύνει τον ελληνικό λαό πέρα από εκεί που το είχαμε αφήσει εμείς, είναι κενό δικό τους, ακούω κάτι νούμερα εξωπραγματικά. Εμείς μιλάγαμε για μια αύξηση ΦΠΑ σε ορισμένες κατηγορίες νησιών, εδώ βλέπω γενικευμένη αύξηση. Είναι δικιά τους πολιτική, δικιά τους διαπραγμάτευση, ό, τι πάει πίσω απ’ αυτά που εμείς διαπραγματευόμασταν είναι βάρη δικά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: