23.5.15

Ανεβαίνει η θερμοκρασία...


Βροχές στη Βόρεια Ελλάδα...
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα με τους ανέμους να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά μέχρι 6 Μποφόρ στα νότια, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική ο καιρός είναι...
γενικά αίθριος και αναμένονται βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος ο καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός και βαθμιαία αραιές νεφώσεις.

άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 στα νότια τοπικά μέχρι 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 29 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το απόγευμα αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Για αύριο Κυριακή προβλέπονται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν και στα βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: