8.5.15

Τι απαντάει η Δανάη Στράτου...

Δανάη Στράτου: Είναι η Ελληνίδα του «Common People» των Pulp; - Τι απαντάει η ίδια...για το τραγούδι των "Pulp"...
Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Δανάη Στράτου, σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη, να είναι αυτή η γυναικα που ενέμπνευσε τον μουσικό  Τζάρβις Κόκερ να γράψει το τραγούδι των Pulp, "Common People".
Μέχρι και ο...
βρετανικός "Independent", βρήκε χρόνο εν μέσω εκλογών, να ασχοληθεί με το θέμα. Η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών  σπούδασε στο St. Martins College of Art and Design, μεταξύ 1983 και 1988, την ίδια δηλαδή περίοδο με τον  Τζάρβις Κόκερ, που έγραψε το τραγούδι. 

Ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2013 είχε δηλώσει πως την Ελληνίδα για την οποία το είχε γράψει την είχε γνωρίσει στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης στο συγκεκριμένο κολέγιο, ενώ σε άλλη συνέντευξή του είχε πει πως η κοπέλα εκείνη του είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε να μετακομίσει στο Χάκνεϊ και να ζήσει σαν «κανονικός άνθρωπος», «common people» στα αγγλικά. 


Αυτό ήταν και η βάση για το τραγούδι του, χωρίς όμως ποτέ να αποκαλύψει τίποτα περισσότερο για το κορίτσι εκείνο. 


Οι «δαιμόνιοι» ρεπόρτερ έκαναν τη σύνδεση όταν τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην Δανάη Στράτου, ως την όμορφη σύζυγο του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, που έτσι κι αλλιώς, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. 


«Ο Βαρουφάκης είναι μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, του αριστερού κόμματος του οποίου τα μέλη είναι γνωστό πως αποφεύγουν τα κοστούμια, σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον εργαζόμενο λαό. Φαίνεται πως η Στράτου βρήκε τελικά τον "κανονικό άνθρωπο" που έψαχνε», σχολιάζει ο Independent. 


Για το θέμα ρωτήθηκε από το BBC στην συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη ο Γιάνης Βαρουφάκης, που αρκέστηκε γελώντας να απαντήσει πως «δεν ήξερε τότε» τη Δανάη.


Ακόμα και η ίδια η Δανάη Στράτου όμως, σε επικοινωνία της μέσω SMS με την εφημερίδα «Τα Νέα», δήλωσε: «Νομίζω ότι ο μόνος που ξέρει για ποιον έγραψε το τραγούδι είναι ο ίδιος ο Τζάρβις»!...


Δεν υπάρχουν σχόλια: