18.5.15

Στάχτες έγινε το Θέατρο Ρεματιάς...


-Μια ανάσα από τις πολυκατοικίες έφτασε η πυρκαγιά.
-Για «στοχευμένη ενέργεια» και «πόλεμο» μιλά ο δήμαρχος Χαλανδρίου.
 -Δείτε φωτογραφίες & Βιντεο...
Οι κάτοικοι του Χαλανδρίου βγήκαν στους δρόμους και πήραν τις μάνικες, για να κατασβήσουν την πυρκαγια που εφτασε μια ανάσα από τα σπίτια τους.
Το...
Θέατρο Ρεματιάς, στο Πολύδροσο, έγινε στάχτες, ενώ ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, μιλώντας στο protothema.gr,  έκανε λόγο για «στοχευμένη ενέργεια» και μίλησε για πόλεμο που -όπως είπε- γίνεται από την 1η Σεπτεμβρίου στον Δήμο Χαλανδρίου.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player «Συνεχίζεται ο πόλεμος που γίνεται από την 1η Σεπτεμβρίου στον Δήμο Χαλανδρίου και δυστυχώς το τίμημα αυτό το πλήρωσε αυτό το “κόσμημα” που έχουμε στην πόλη μας,το θέατρο Ρεματίας, για το οποίο δίνουμε μια πραγματική μάχη με την αδειοδότησή του, για να πετύχουμε την παραμονή του σε αυτόν τον χώρο που υπάρχει ήδη από το 1981»,είπε και πρόσθεσε: «Αμυνόμαστε λυσσασμένοι απέναντι σε αυτόν τον πόλεμο που δεχόμαστε, ώστε να μην αδειοδοτηθεί αυτός ο χώρος και να πάψει να υπάρχει. Αυτοί λοιπόν που πήγαν και έκαναν αυτή την αθλιότητα σήμερα να ξέρουν καλά ότι το θέατρο θα υπάρξει και θα ξαναλειτουργήσει καλύτερα από ότι ήταν ποτέ». Στην ερώτηση του protothema.gr αν καταγγέλλει εμπρησμό ο κ. Ρούσσος ανέφερε πως «όποιος βλέπει τον χώρο αυτή τη στιγμή μπορεί να δει πάρα πολύ καλά ότι ήταν στοχευμένη ενέργεια». «Κάηκαν μόνο οι εξέδρες του θεάτρου. Ήταν στοχευμένη ενέργεια ενάντια στο θέατρο και είναι τμήμα του πολέμου που γίνεται εδώ και μήνες προκειμένου να κλείσει αυτό το θέατρο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Πληροφορούμε όσου έκαναν αυτή την αθλιότητα ότι το θέατρο θα γίνει καλύτερο από ότι ήταν». Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Δείτε τις φωτογραφίες...








Δεν υπάρχουν σχόλια: