19.5.15

Ζητούνται νέοι διευθυντές στην ΕΡΤ...

Ζητούνται νέοι διευθυντές στην ΕΡΤ - MediaΜετά τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση του Λάμπη ταγματάρχη ως διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ, η κυβέρνηση βολιδοσκοπεί τους ανθρώπους που θα τρέξουν το πρόγραμμα. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με τα...
πρόσωπα που θα ορίσει το ΔΣ της εταιρείας στις γενικές διευθύνσεις της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», το επιτελείο του Τσίπρα έχει κάνει ήδη τις ανιχνευτικές κινήσεις του και σε μια τουλάχιστον περίπτωση έλαβε θετικό μήνυμα.

Ο δημοσιογράφος της Αυγής (με δωδεκαετή θητεία αρχισυντάκτη στη ΝΕΤ κι άλλα τόσα πιο πριν, στο Mega) Σταύρος Καπάκος φέρεται να έχει αποδεχθεί πρόταση να αναλάβει τη γενική διεύθυνση ειδήσεων-ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Κρούση έχει γίνει και στον Κώστα Χαλβατζάκη (με πολυετή θητεία στις ειδήσεις της ΕΡΤ).

Η κυβέρνηση φέρεται να εμπιστεύεται την Ελληνική Ραδιοφωνία στον Γιώργο Γιουκάκη με αναπληρωτή (ή διευθυντή στο Πρώτο Πρόγραμμα) τον Νίκο Τσιμπίδα (ήταν ο τελευταίος που υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το Ραδιομέγαρο μετά την εισβολή των ΜΑΤ το Νοέμβριο του 2013).

Για τη γενική διεύθυνση των τεχνικών υπηρεσιών η κυβέρνηση θέλει τον Νίκο Μιχαλίτση.

Εικάζεται ότι εκείνοι που θα αναλάβουν τις διευθύνσεις οικονομικών-διοικητικών υπηρεσιών και προγράμματος θα υποδειχθούν από το ΔΣ της εταιρείας...
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: