4.5.15

Ζήλευε την 4χρονη Αννυ?...


Ολόκληρη η μαρτυρία του προσώπου, του στενού περιβάλλοντος του 27χρονου πατερα, φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας:
«Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι...
όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της».

Την εκδοχή του τεμαχισμού της 4χρονης επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της μητέρας, Σταύρος Γεωργίου. «Είναι τραγική η εικόνα της μητέρας. Δε μπορεί κανείς να διανοηθεί πως το παιδί είναι νεκρό. Η μητέρα έχει μάθει πως το πτώμα έχει τεμαχισθεί», δήλωσε εμφανώς σοκαρισμένος ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης.

Ο πατέρας φέρεται να προχώρησε στο ειδεχθές έγκλημα, επειδή ζήλευε τη σύζυγό του, καθώς αυτή αγαπούσε περισσότερο την 4χρονη από τον ίδιο, σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιοποίησε ο ΣΚΑΙ. Έτσι, σκότωσε το παιδί και κατόπιν το τεμάχισε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

πηγη newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: