11.5.15

Ένα σύννεφο, γρήγορα ένα σύννεφο να πέσω!..

"H ανασκαφή στην Αμφίπολη ήταν μια "άτεχνη σκηνοθετημένη ιστορία με σκοπό να...
αποσπαστεί η προσοχή των Ελλήνων από αυθαίρετα οικονομικά μέτρα", υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της Αρχαιολογικής Εταιρείας και ακαδημαϊκός Βασίλης Πετράτος, κατά την παρουσίαση του έργου της Εταιρείας για το 2014". ΟΟΟΧΙΙΙΙ!!!

Ναι αγάπη μου. Τα είχαμε πει, σχεδόν όλοι, από τότε που έστησαν την "άτεχνη σκηνοθετημένη ιστορία". Όλοι το είχαμε καταλάβει, ακριβώς γιατί ήταν άτεχνα σκηνοθετημένη, προϊόν ανιστόρητων κι ανεγκέφαλων.

Από τα ανέκδοτα μέχρι τις σοβαρές πολιτικές αναλύσεις που έλεγαν το λόγο ο οποίος δεν ήταν άλλος από αυτόν, που σωστά είπε ο κ. Πετράτος. Οι μόνοι που επέμεναν στο ψέμα, ήταν κάτι γελοίοι κολαούζοι του Σαμαρά. Εντάξει και τα κανάλια, αλλά σάμπως ήταν αυτό το πρώτο τους ψέμα ή μήπως το τελευταίο; Ήταν μάλιστα από τα μικρότερα ψέματα που είπαν.

Φυσικά γελοιοποιήθηκε η χώρα, ο Σαμαράς είναι αδύνατο να γελοιοποιηθεί περισσότερο μετά την τούμπα με τα μνημόνια, η Αρχαιολογία έχασε τον προσανατολισμό της, το σκοπό της, αφού μπήκε στην υπηρεσία της άθλιας μικροκομματικής σκοπιμότητας, από επιστήμη έγινε παραμύθι, κι όλα αυτά... για το τίποτα!

Στοίχισε κάμποσα φράγκα βέβαια, τα οποία περιμένω να δω, αν θα τα ζητήσουν οι καινούριοι. Μα τι λέω; Δεν έχω αυταπάτες. Όπως δεν περίμενα να δω τον Αλέξανδρο και το σόι του εκεί μέσα, έτσι δεν περιμένω τίποτα από τους καινούριους. Το πήρα το μήνυμα με τον Πρόεδρο Προκόπη, αφού γλύτωσα τότε το έμφραγμα...

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, θα αναζητήσετε μήπως ευθύνες; Έγινε και οικονομική ζημιά εκτός από τη γελοιοποίηση των πάντων. Αλλά σκοπεύετε να κάνετε κάτι γι αυτό; Όχι. Απλά τονίζουν τα μέσα ενημέρωσης της κυβέρνησης, τι κακοί που ήταν οι προηγούμενοι. Το γνωρίζουμε, γι αυτό κυβερνάτε εσείς. Τώρα όμως που κυβερνάτε, χρειάζονται και έργα. Να δούμε, τι θα κάνετε.

Ξέρουμε καλά τι καθάρματα ήταν οι προηγούμενοι. Το μας το λεν όμως συνεχεία οι του ΣΥΡΙΖΑ, καταντά βαρετό. Αφήστε να το πούμε εμείς, όταν θα συγκρίνουμε Έργα. Αν τα δικά σας είναι διαφορετικά, τότε με χαρά θα πούμε τα καλύτερα λόγια για εσάς. Αν είναι τα ίδια... λυπάμαι, θα ακούσετε τους ίδιους ψαλμούς. Τον Εξάψαλμο συγκεκριμένα.

Κάποιοι άνθρωποι δικαιώθηκαν, αλλά παρόλα αυτά σύρθηκαν στα δικαστήρια άδικα, καθώς φαίνεται, μετά κι από αυτές τις αποκαλύψεις. Δεν πρέπει λοιπόν κάποιοι άλλοι, γαλάζιου χρώματος, να ζητήσουν συγνώμη; Δεν πρέπει αυτός που έδωσε τις εντολές για να στηθεί όλη αυτή η θεατρική παράσταση, να πληρώσει τα έξοδα;

Αλέξη, ο Αντώνης θέλησε να κάνει σόου. Έπρεπε να το κάνει με τα δικά του χρήματα, όχι του δημοσίου. Πες του να τα δώσει πίσω. Μάλιστα πες του, για να τον πείσεις, πως στους δανειστές θα πάνε κι αυτά...
mitsos175
tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: