7.5.15

Η Ευρώπη ετοιμάζεται για πόλεμο...

juncker putin

Υπέρ ενός κοινού στρατού των 28 κρατών μελών τάχθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αφού είναι ολοφάνερο πως...
η Ευρώπη πάει για πόλεμο και θα ζήσουμε ηρωικές στιγμές που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα και τα Μνημόνια.


Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε πως μια ορδή από κότες είναι σήμερα πιο μαχητική από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε είναι προφανές πως δεν έχει παρατηρήσει ότι ο ίδιος μοιάζει με κότα.

Βέβαια, ο κ. Γιούνκερ είναι Λουξεμβούργιος και είναι γνωστό σε όλους πως οι Λουξεμβούργιοι είναι διάσημοι πολεμιστές. Ειδικά, στο κωλοβάρεμα και στο χιονοπόλεμο.

Πάντως, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ανέφερε πως το Λουξεμβούργο διαθέτει έναν στρατό 771 προσώπων αλλά του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που κατάφερε να το πει αυτό, χωρίς να τον πιάσουν τα γέλια.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θυμήθηκε ξανά τον κοινό ευρωπαϊκό στρατό τώρα που το ευρώ απέτυχε και η ευρωζώνη το πάει για διάλυση.


Από την άλλη, αφού δεν θα έχουμε το ευρώ να μας ενώνει, θα έχουμε τον κοινό ευρωπαϊκό στρατό να μας κάνει περήφανους Ευρωπαίους, και θα ξεχαρμανιάζουμε σε παρελάσεις με Βέλγους και Δανούς στρατιώτες που θα παρελαύνουν σε άψογους σχηματισμούς, υπό τους ήχους των τραγουδιών των Abba.

Ο κ. Γιούνκερ είπε ακόμα πως ένας κοινός στρατός όλων των Ευρωπαίων θα έκανε τη Ρωσία να καταλάβει ότι είμαστε σοβαροί, όταν πρόκειται να υπερασπίσουμε τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι οι αγορές, οι ολιγάρχες και η λιτότητα.

Υποθέτω πως οι Ρώσοι θα κλαίνε από τα γέλια όταν μάθουν αυτή τη δήλωση του Γιούνκερ, αφού η πρόσφατη ιστορία μας έχει διδάξει πως δεν είναι και πολύ έξυπνο να τα βάζεις με τους Ρώσους, γιατί μπορεί να φτάσουν στο Βερολίνο.

Αντί να διαλυθεί το ΝΑΤΟ, ο Γιούνκερ -που έγινε στρατόκαβλος στα γεράματα- ονειρεύεται και έναν κοινό ευρωπαϊκό στρατό.

Και αντί να αναζητείται ο τρόπος να γίνει και η Ρωσία μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση παίζει ένα άθλιο παιχνίδι με φασίστες και ναζιστές στην Ουκρανία, στην πόρτα της Ρωσίας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αρχίσει να γίνεται πολύ επικίνδυνη παρέα, οπότε καλό θα ήταν να ξεκόψουμε από αυτή τη Μαφία ολιγαρχών που θέλουν να κάνουν κοινό στρατό, για να τονώσουν τις βιομηχανίες όπλων που ανήκουν στους ίδιους...
pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: