3.5.15

Ήττα Σαμαρά και στην τηλεθέαση...

Η τηλεοπτική μονομαχία Σαμαρά-Τσίπρα μέσα από τις συνεντεύξεις τους στο Mega και Star αντίστοιχα, ανέδειξε νικητή τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να...
δώσει την πρώτη συνέντευξη του μετά την ήττα της Ν.Δ στις εκλογές στο φιλικό του Mega και τους δημοσιογράφους Όλγα Τρέμη και Νίκο Ευαγγελάτο. Tην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επιλέγοντας το Star και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Και οι δυο συνεντεύξεις άρχισαν σχεδόν στις 11.30 το βράδυ, όταν το τηλεοπτικό κοινό μειώνεται. 

Η συνέντευξη Σαμαρά διήρκησε περισσότερο, τελείωσε στις 3.00 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ η συνέντευξη Τσίπρα ολοκληρώθηκε στις 2.00 τα ξημερώματα! Στις μετρήσεις της Nielsen, τη νίκη τηλεθέασης πήρε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Παρά το γεγονός ότι το Star έχει μικρότερη μέση θεαματικότητα από το Mega, τη συνέντευξη Τσίπρα παρακολούθησε κατά μέσο όρο το 31,6% των τηλεθεατών, την είδαν δηλαδή 855.000 άτομα. Τ

η συνέντευξη Σαμαρά στο Mega ως τις 2.00 τα μεσάνυχτα, είδε το 17,7% των τηλεθεατών, δηλαδή 244.000 άτομα. Το κοινό μειώθηκε στη συνέχεια, μετά τις 2 τα μεσάνυχτα καταγράφοντας τηλεθέαση για 142.000 άτομα...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: