31.5.15

Στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα…

το κείμενο των δανειστών…

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με Μέρκελ και Ολάντ…

H Κομισιόν έχει αποστείλει ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου το κείμενο της συμφωνίας, το οποίο καλείται να εγκρίνει η ελληνική κυβέρνηση.

Ο...
Αλέξης Τσίπρας έχει στα χέρια του το κείμενο που προτείνει η πλευρά των δανειστών και το επεξεργάζεται με τους συνεργάτες του. Στο Μαξίμου, σβήνουν και γράφουν πάνω σε αυτό το κείμενο, με στόχο να δημιουργηθεί ένα κείμενο που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Οι πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν πως το συγκεκριμένο κείμενο δεν γίνεται αποδεκτό, ως έχει, από την ελληνική πλευρά, καθώς περιλαμβάνει μέτρα 3,5 δισ. ευρω, ενώ προβλέπει ακόμη την κατάργηση ορισμένων νομοσχεδίων, όπως αυτό του Γιώργου Κατρούγκαλου με τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ο Πρωθυπουργός έστειλε το πρώτο του μήνυμα, μέσω του άρθρου του στη Le Monde, στο οποίο σημειώνει πως η αδιαλλαξία των δανειστών και όχι της Ελλάδας είναι αυτή που βάζει εμπόδια στη συμφωνία.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι εξαιρετικά κρίσιμη η τηλεδιάσκεψη, που σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, ανάμεσα στον Έλληνα Πρωθυπουργό, την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: