7.5.15

Αρης, μόνος κι έρημος...

Μόνο του, σαν την καλαμιά στον κάμπο άφησε τον Αρη Σπηλιωτόπουλο το σύνολο των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων που εξελέγησαν με την παράταξη του «Αθήνα Μπορείς» στις δημοτικές εκλογές του 2014. 

Το...
χαμόγελο του Αρη Σπηλιωτόπουλου πάγωσε όταν πληροφορήθηκε το πρωί της Τετάρτης ότι πλέον θα είναι επικεφαλής παράταξης χωρίς μέλη! Ναι, καλά διαβάσατε. Θα πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού με επιστολή τους προς τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη οι σύμβουλοι αποφάσισαν να τον εγκαταλείψουν, τονίζοντας ότι τους χωρίζουν ουσιαστικές διαφορές στον τρόπο αντίληψης και προσέγγισης των θεμάτων με τον επικεφαλής τους Αρη Σπηλιωτόπουλο. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Τεντόμας, Θανάσης Πλεύρης, Δημήτρης Κωνσταντάρας και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Ξυδέας, Σπύρος Αθανασάκης, Γιώργος Ρωμανέας και Ροδομαρία Δομάζου αναφέρουν ότι ο Α. Σπηλιωτόπουλος «είναι συνήθως απών», «ουδέποτε συγκάλεσε συνεδρίαση», ενώ προσθέτουν ότι η παράταξη δεν λειτουργεί δημοκρατικά, αφού εκδίδονταν ανακοινώσεις / δελτία Τύπου χωρίς προηγουμένως να έχουν συζητηθεί τα θέματα και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα μέλη της παράταξης...

BHMAτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: