13.5.15

Έρευνες για παιδοφιλία και εμπορία οργάνων πίσω από την Άννυ...

Έρευνες για παιδοφιλία και εμπορία οργάνων πίσω από την ΆννυΟ γρίφος της επίσκεψης του ζευγαριού στη Βουλγαρία (ΒΙΝΤΕΟ)...
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της μικρής Άννυ και πλέον οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς υπάρχει ανώνυμη επιστολή που συνδέει την δολοφονία της 4χρονης Άννυ με...
εμπόριο οργάνων και παιδοφιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας καταγγέλλει στοιχεία που συνδέουν την υπόθεση με οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων.

Μάλιστα οι αρχές επιχειρούν να λύσουν το γρίφο της επίσκεψης του ζευγαριού στη Βουλγαρία, καθώς και αν εστάλη κάποιο δέμα στη γειτονική χώρα από τον πατέρα της μικρής μετά την εξαφάνισή της.

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρόνου, Παναγιώτης Χρυσικάκης.

«Άλλαξε μόνο ένα σημείο σχετικά με την εξαφάνιση του πτώματος της Άννυ. Δεν έχει αλλάξει την κατάθεσή του», είπε ο δικηγόρος μιλώντας το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη.

«Υπάρχουν στοιχεία που δεν κουμπώνουν με το θέμα της ανθρωποκτονίας», επεσήμανε.

Ο ίδιος είπε ότι δεν βλέπει να υπάρχουν στοιχεία για εμπόριο οργάνων ενώ πρόσθεσε: «Μέσα στην οικογένεια αυτή υπήρχε τοξικότητα και παθολογία. Ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τις ανάγκες ενός παιδιού».
Δείτε το βίντεο...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: