5.5.15

Ο Βενιζέλος «έφερε» στη Βουλή τις «50 αποχρώσεις του γκρι»!...

Αδιανόητο: Ο Βενιζέλος «έφερε» στη Βουλή τις «50 αποχρώσεις του γκρι»!
«Καλώ και παρακαλώ την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει τα απλά, τα θεμελιώδη: ποιο είναι το πλαίσιο που ακολουθεί η χώρα σε μία διαπραγμάτευση που έχει...
νόημα όταν γίνεται με τους έξω, και όχι με τους μέσα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο σχετικά με τη Δημόσια Διοίκηση.
Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση, ο Ευ. Βενιζέλος προκάλεσε... σοκ στους βουλευτές, που τον άκουσαν έκπληκτοι να κάνει αναφορά στην ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι»!
«Θέλετε να σας θυμίσω πόσες αποχρώσεις του γκρι πέρασε η διαπραγμάτευση; Σχεδόν 50!», είπε, ενώ ειρωνικός ήταν και για την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Έλενα Παναρίτη, που συμμετέχει τώρα στις διαπραγματεύσεις.
«Η κυβέρνηση λέει ότι για πρώτη φορά υπάρχει διαπραγμάτευση. Ποια διαπραγμάτευση; Του κ. Βαρουφάκη, του κ. Τσίπρα, του κ. Δραγασάκη, του κ. Χουλιαράκη. Και να μην πω για την ιστορική μορφή της κυριας Παναρίτη, η οποία χάθηκε στο ενδιάμεσο».
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «η κυβέρνηση υποδύεται ότι διαπραγματεύεται. Επί 10 μέρες δεν έχει διεξαχθεί καμία διεθνής διαπραγμάτευση, αλλά μία μικροκομματική μίζερη εσωκομματική διαπραγμάτευση».
«Αυτό», είπε, «δεν οδηγεί πουθενά, αλλά θέτει διλλήματα που υπερβαίνουν το όριο της εντολής της 25ης Ιανουαρίου».
Eπίσης, είπε, πως, η πρόσφατη παρέμβαση του ΔΝΤ αποτελεί «ωμή απειλή ξαφνικού θανάτου» της Ελλάδας κατά τα πρότυπα της Αργεντινής.
 πηγη newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: