4.5.15

ΣΟΚ - Ο πατέρας σκότωσε την 4χρονη Άννυ!...

Alert! Ο πατέρας σκότωσε την 4χρονη Άννυ, σύμφωνα με την Ελληνική ΑστυνομίαΟι χειρότεροι φόβοι των αστυνομικών που ερευνούσαν την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ από την Βουλγαρία, επιβεβαιώθηκαν. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την...

Ελληνική Αστυνομία το άτυχο κοριτσάκι είναι νεκρό. Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 27χρονος πατέρας της 4χρονης, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί στις 24 Απριλιου. 

Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα όπου διέμενε ο πατέρας με πληροφορίες ότι ο 27χρονος ήταν αυτός που δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι. 

Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα Άννυ, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δολοφόνος πατέρας συνελήφθη και βρίσκεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής όπου και ομολόγησε την φρικτή πράξη του. 

Ωστόσο νέο θρίλερ έχει δημιουργηθεί με το πού βρίσκεται η νεκρή 4χρονη. Το άτυχο κοριτσάκι δεν έχει εντοπιστεί και αστυνομικοί φοβούνται ότι ίσως ο αδίστακτος πατέρας που σκότωσε το σπλάχνο να έχει επιχειρήσει να εξαφανίσει τα ίχνη του...  

Περισσότερες πληροφορίες για την συγκλονιστική υπόθεση αναμένονται την επόμενη ώρα. 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: