8.4.15

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θέτει σε λειτουργία στο twitter το "cyberalertGR"...

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε στη δημιουργία σύγχρονου ψηφιακού καναλιού επικοινωνίας, μέσω twitter, με...
ονομασία «cyberalertGR». Σκοπός της νέας υπηρεσίας είναι οι πολίτες να ενημερώνονται άμεσα και σε πραγματικό χρόνο για τους κινδύνους και τις απειλές της επικαιρότητας που αφορούν το αντικείμενο της Υπηρεσίας και την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα και στο πλαίσιο της πλατφόρμας των καινοτόμων δράσεων που έχει αναπτύξει για την επικοινωνία με το κοινό και λαμβάνοντας υπόψη τη μετεξέλιξη του κυβερνοεγκλήματος και τον αντίκτυπό του σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας, προχώρησε στη δημιουργία του cyberalertGR με στόχο την άμεση και σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση των πολιτών για νέους κινδύνους αλλά και για τάσεις στον τομέα του κυβερνοεγκλήματος που ανακύπτουν καθημερινά στο διαδίκτυο.

Στο cyberalertGR θα αναρτώνται σε καθημερινή βάση σύντομες ενημερώσεις σχετικά με φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας, που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε πραγματικό χρόνο.

Παράλληλα θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ενημερώσουν άμεσα τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε περίπτωση κινδύνου ή απειλής στο διαδίκτυο...
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: