3.4.15

'Αγριο bullying καταγγέλλει η μητέρα της 22χρονης μαθήτριας...

Άγριο bullying κατά της κόρης της καταγγέλλει η μητέρα της 22χρονης που μαχαίρωσε συμμαθήτριές της (Video) - Media...που μαχαίρωσε συμμαθήτριές της (BINTEO)...


"Την έβριζαν, την λοιδορούσαν, είχαν φτάσει στο σημείο ακόμη και να ...
την χτυπήσουν" δήλωσε συγκλονισμένη η μάνα της 22χρονης, που μαχαίρωσε συμμαθήτριές της σε σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη.

«Είχαν φτάσει σε σημείο ακόμα και να την χτυπήσουν» λέει η μητέρα της 22χρονης που επιχείρησε να μαχαιρώσει συμμαθήτριές της, σε σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη. Μάλιστα, η ίδια αποκαλύπτει ότι η κόρη της, δεχόταν «βρισιές, κοροϊδίες την έλεγαν κωλοπόντια» κι όλα αυτά γιατί «ήταν κλειστή, δεν έβαζε ανοιχτά ρούχα, δεν έβαζε μακιγιάζ και δεν είχε σχέσεις με αγόρια».

Πως η 22χρονη έφτασε στην επίθεση;

«Επειδή είμαι πολύ καλοπροαίρετος άνθρωπος σήμερα θα γελάσετε για τελευταία φορά» φέρεται να είπε η 22χρονη πριν την αιματηρή επίθεση και σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της.

Οι τρεις κοπέλες- οι δύο αλβανικής καταγωγής 20 και 21 ετών αντίστοιχα και μία Ελληνίδα 20 ετών- έφεραν τραύματα από μαχαίρι στα χέρια. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες οδηγήθηκαν μαζί με την 22χρονη στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά, όπου κρατούνται και ανακρίνονται.

Πιθανότατα σήμερα η 22χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Πειραιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της, ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε το αιματηρό συμβάν στη σχολική αίθουσα βρέθηκαν δύο μαχαίρια και σημειώσεις.

Οι τρεις κοπέλες που δέχθηκαν την επίθεση αρνούνται πως πείραζαν την κοπέλα, χαρακτήρισαν ανεξήγητη τη στάση της συμμαθήτριάς τους και ότι η επίθεση που δέχθηκαν ήταν απρόκλητη.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την ασφάλεια Πειραιά υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις από συμμαθητές της 22χρονης, που φέρεται να είχε γίνει εδώ και καιρό δέκτης σοβαρών πειραγμάτων.
Δείτε το βίντεο...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: