2.4.15

Σακελλαρίδης: Θα εξυπηρετήσουμε τις υποχρεώσεις μας παρά τα προβλήματα...

Σακελλαρίδης: Θα εξυπηρετήσουμε τις υποχρεώσεις μας παρά τα προβλήματαΣτις δηλώσεις – βόμβα των δύο υπουργών της κυβέρνησης κκ Βούτση και Σκουρλέτη  αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Όπως είπε, οι δηλώσεις των υπουργών Εσωτερικών και Εργασίας, έγιναν γιατί...οι δυο υπουργοί ξέρουν ότι υπάρχουν προβλήματα, ωστόσο, τόνισε, μιλώντας στο Mega,  ότι η κυβέρνηση θα εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις της χώρας παρ' όλα τα προβλήματα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Σακελλαρίδης, "η δουλειά της κυβέρνησης είναι να βρίσκει τρόπους να είναι συνεπής στις ανάγκες και στις υποχρεώσεις που έχει στο εσωτερικό και το εξωτερικό".
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Εσωτερικών κ. Βούτσης είπε στο περιοδικό Spiegel ότι η κυβέρνηση θα προτιμήσει να πληρώσουμε μισθούς-συντάξεις και όχι το ΔΝΤ

Ο κ. Σκουρλέτης από την πλευρά του, μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα, είπε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει plan B, σε περίπτωση που οι Ευρωπαίοι "πετάξουν από το καράβι" την Ελλάδα, με φόντο την προσέγγιση Ελλάδας - Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: