13.4.15

Έναρξη θερινής περιόδου...

Summer GreeceΥπέροχη είναι η κατάσταση στη χώρα, αφού μπλέξανε οι σούβλες με τις διαπραγματεύσεις, τα κόκκινα αυγά με τις...
ιδιωτικοποιήσεις, και τα κοκορέτσια με τις συντάξεις και το ασφαλιστικό.


Οι κακοί εταίροι θέλουν να πετάξουν τους Έλληνες έξω από το ευρώ, οπότε οι Έλληνες -για να τους εκδικηθούν- πέταξαν έξω από τη ζωή χιλιάδες αρνάκια και τα καταβρόχθισαν.

Βέβαια, αν, αντί για αρνιά, σουβλίζαμε Ευρωπαίους αξιωματούχους, θα στέλναμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους «θεσμούς» πως είμαστε αποφασισμένοι.

Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ βαρέθηκα πέντε χρόνια αυτό το τροπάρι, οπότε να πάρουν τον πούλο και οι θεσμοί και το ευρώ και οι Ντάισελμπλουμ.

Χώρια που, όπως πάει το πράγμα, θα μας πηγαίνουν τέσσερις και στην πομπή πίσω από το φέρετρο θα συζητάνε για το τελευταίο πρωτοσέλιδο της Bild και για τους λογαριασμούς που έχουν να πληρώσουν.



Εγώ δεν χρωστάω πουθενά -αυτά είναι τα καλά του να μην έχεις ιδιοκτησία-, οπότε κηρύσσω από σήμερα την έναρξη της θερινής περιόδου, η οποία θα περιλαμβάνει τσάρκες στη λιακάδα, μουσικές, χορούς, διάβασμα, μπάνια και παγωτά.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, έχω χρήματα να την περάσω μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ, αν κάνω και τις συνηθισμένες απαλλοτριώσεις από τα σούπερ μάρκετ, μπορεί να την βγάλω και μέχρι τα Χριστούγεννα.

Και μετά τι θα γίνει;

Ε, μετά έχει ο Θεός.

Τι, δεν πιστεύεις;...
pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: