5.4.15

Φίλης: Η συμφωνία θα γίνει αποδεκτή από την κυβερνητική πλειοψηφία...

BINTEO...
 «Δεν υπάρχει περίπτωση η συμφωνία να μην γίνει αποδεκτή από την κυβερνητική πλειοψηφία», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, στο πρωινό του Mega, τονίζοντας, πως,  «δεν διακυβεύεται η...
πολιτική σταθερότητα».

«Μην φτιάχνετε σενάρια», είπε, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Χρυσόγονου, ο οποίος είπε ότι «εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν μια αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, εκεί είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά. Τότε θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του το εκλογικό σώμα».
Κατά τον κ. Φίλη,  «ο κ. Χρυσόγονος μίλησε ως νομικός και όχι ως πολιτικός... Τι θα γίνει αν...». 

«Εγώ μιλώ πολιτικά» συνέχισε ο Νίκος Φίλης και συμπλήρωσε: «Εγώ λέω ότι η κυβέρνηση έχει την αρραγή στήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την μεγάλη στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών». «Βλέπει ο κόσμος ότι υπάρχει μια ειλικρινής προσπάθεια η οποία θα αποδώσει καρπούς» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας: «Βήμα-βήμα κάνουμε για να βγούμε από το βάλτο του μνημονίου». 

«Η κυβέρνηση θα κάνει αμοιβαία αποδεκτό συμβιβασμό και ο συμβιβασμός έχει προχωρήσει» επισήμανε ο κ. Φίλης και στη συνέχεια απευθύνθηκε εμμέσως στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει πολιτική υπευθυνότητα, βγήκαμε με μία δέσμευση και θα την τιμήσουμε στηρίζοντας την κυβερνητική προσπάθεια» δήλωσε ο κ. Φίλης. 
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια: