6.4.15

Πιλότοι έπαιξαν ξύλο πριν την απογείωση...

Πιλότοι έπαιξαν ξύλο πριν την απογείωσηΤέθηκαν σε διαθεσιμότητα από την Air India...

Η ινδική εταιρεία Air India έθεσε σε διαθεσιμότητα δύο πιλότους της, οι οποίοι...
έπαιξαν ξύλο μέσα στο πιλοτήριο πριν την απογείωση ενός αεροσκάφους.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση από την Τζαϊπούρ προς το Δελχί, όταν ο κυβερνήτης του αεροσκάφους Airbus A-320 ζήτησε από το συγκυβερνήτη να καταγράψει σε ένα χαρτί ορισμένα στοιχεία εν όψει της απογείωσης, όπως τον αριθμό των επιβατών και το βάρος του αεροσκάφους. 

Ο συγκυβερνήτης ένιωσε προσβεβλημένος και, σύμφωνα με την εφημερίδα Times of India, ξυλοκόπησε τον κυβερνήτη!

Ωστόσο, ο κυβερνήτης όχι μόνο δεν ανέφερε άμεσα το περιστατικό, αλλά αποφάσισε «για το καλό της εταιρείας» να προχωρήσει κανονικά στη διαδικασία απογείωσης, ώστε να μην ακυρωθεί η πτήση, και γνωστοποίησε τα όσα συνέβησαν μόνο όταν το Airbus είχε ήδη προσγειωθεί στο Δελχί.

Η εταιρεία επισήμως υποστηρίζει πως «οι δυο τους είχαν μία διαφωνία» και πως «το ζήτημα έχει τακτοποιηθεί», όμως φαίνεται πως ο εν λόγω συγκυβερνήτης έχει και στο παρελθόν αντιμετωπίσει παρόμοιες καταγγελίες. 

«Πριν από τρία χρόνια, είχε ζητήσει από τον κυβερνήτη μίας πτήσης να βγει από το πιλοτήριο, να βγάλει τα αστέρια από τον γιακά του και μετά ήρθε στα χέρια μαζί του. Ένα χρόνο μετά, ένας άλλος κυβερνήτης διαμαρτυρήθηκε για την "αγενή και απρεπή" συμπεριφορά του στο πιλοτήριο και αμφισβήτησε την ψυχική του υγεία», υποστηρίζει ένας κυβερνήτης που επικαλείται η εφημερίδα...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: