3.4.15

Γιακουμάτος: Δεν ξαναλέω "πρόεδρο", την Ζωή...

Απίστευτη επίθεση Γιακουμάτου σε Ζωή Κωνσταντοπούλου
"Ο Βαρουφάκης στην φανφάρα είναι πρώτος" (είπε ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ τον πετεινό κεφάλα).
BINTEO...
Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν χθες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος μίλησε για την πρόεδρο της Βουλής, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλα και τον υπουργο Οικονομικών Γιανη Βαρουφάκη. 


Οταν ήρθε η ώρα για...
την ερώτηση του Γρήγορη Αρναούτογλου που αφορούσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γεράσιμος Γιακουμάκης είπε: «Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, και την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω “Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της;”. Για να είναι κοντά της. Θα ήθελα, δηλαδή, να είναι εδώ ο άντρας της». 

Και συνέχισε: «Θα πω κάτι δημόσια που δεν το έχω ξαναπεί. Εγώ προσωπικά όσο είμαι στη Βουλή, δεν θα την ξαναπώ πρόεδρο, κυρία Κωνσταντοπούλου. Πάω στη Βουλή, κάθομαι και σε δέκα λεπτά μου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια. Λέω “Παναγία μου δεν μπορώ άλλο”. Μου θυμίζει μια δασκάλα που κάνει μάθημα στα παιδιά. Έλεος, Βουλή είναι. Ο Κακλαμάνης που ήταν “σκληρός” πρόεδρος δεν μας είχε φτάσει ποτέ σε άκρα. Πρέπει να τιμήσεις ότι είσαι πρόεδρος όλων των βουλευτών. Αν δεν τον τιμήσεις, θα μετανιώσεις».

Ο Γεράσιμος Γιακουμάκης μίλησε μάλιστα και για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη: «Στην φανφάρα είναι πρώτος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: