13.4.15

Ο Γ. Βαρουφάκης κεντρικός ομιλητής...

...σε συνέδριο του Ινστιτούτου Brookings...


Στο επίκεντρο της ενότητας, στην οποία θα μιλήσει ο Έλληνας υπουργός, θα βρεθούν οι...
προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία, οι προοπτικές για μεταρρυθμίσεις και οικονομική ανάκαμψη και τα στοιχεία μίας πιθανής μελλοντικής στρατηγικής συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα, τους Ευρωπαίους εταίρους της και το ΔΝΤ.

Στο επίκεντρο συνεδρίου του Ινστιτούτου Brookings, στις 16/04/2015, στην Ουάσινγκτον, θα είναι η ελληνική οικονομία και η Ευρωζώνη, με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάνη Βαρουφάκη, να είναι ο κεντρικός ομιλητής στο θεματικό τραπέζι με τίτλο: «Η ελληνική οικονομία και οι διεθνείς εταίροι της».

Το συνέδριο αποκτά πρόσθετο ενδιαφέρον για τη χώρα μας και τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη καθώς θα συμμετάσχει και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Wolfgang Schäuble, ο οποίος θα μιλήσει στο θεματικό τραπέζι με τίτλο «Η Ευρωζώνη σε σταυροδρόμι (ξανά)».

Στο επίκεντρο της ενότητας, στην οποία θα μιλήσει ο Έλληνας υπουργός, θα βρεθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία, οι προοπτικές για μεταρρυθμίσεις και οικονομική ανάκαμψη και τα στοιχεία μίας πιθανής μελλοντικής στρατηγικής συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα, τους Ευρωπαίους εταίρους της και το ΔΝΤ. 

Ο κ. Βαρουφάκης, μετά την ομιλία του, θα έχει μία σύντομη ανταλλαγή απόψεων με τον οικονομολόγο και πρώην υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας κ. Kemal Derviş και τον κ. David Wessel, στέλεχος του Ινστιτούτου Brookings. Στη συνέχεια θα γίνει περιορισμένος αριθμός ερωτήσεων από το κοινό...
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: