1.4.15

Παρασκευόπουλος: "Προτεραιότητα της κυβέρνησης ο εξανθρωπισμός των συνθηκών στις φυλακές"...


Από πριν τις εκλογές και την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στο υπουργείο Δικαιοσύνης δουλεύουμε για τον εξανθρωπισμό των συνθηκών στις φυλακές και την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ, τόνισε στο "Κόκκινο" ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Την ώρα που...
24 απεργοί πείνας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση  σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Λαμίας η κυβέρνηση καταθέτει σήμερα (Τετάρτη) στην βουλή το νομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ.

O υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, παράλληλα τόνισε στο Κόκκινο ότι το κύμα καταλήψεων δημιουργεί ένα κλίμα αντιπαράθεσης, ενώ υπογράμμισε ότι τέτοιες ενέργειες δεν καθορίζουν την ταχύτητα της κυβέρνησης να νομοθετεί, καθώς ο εξανθρωπισμός των συνθηκών στις φυλακές και η κατάργηση των φυλακών τύπου Γ αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση.

Προσπαθούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα των προσπαθειών μας, σημειώνει ο κ. Παρασκευόπουλος, ώστε να εισάγουμε στους θεσμούς βελτιωμένες συνθήκες, αλλά πρέπει να αναγνωριστεί ότι δεν μπορούν αυτές οι αλλαγές να επιτευχθούν από την μια μέρα στην άλλη.

stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: