9.4.15

Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί...

 Λίγες ώρες για τις οικογένειές τους θα αναζητήσουν να ξεκλέψουν οι πολιτικοί αρχηγοί το Σαββατοκύριακο της Ανάστασης.

Όλοι θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για λίγες ώρες ξεκούρασης, καθώς από την Τρίτη η πολιτική ατζέντα είναι...
βαριά. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα μεταβεί στην γενέτειρά του, την Καλαμάτα, όπου τη Μεγάλη Παρασκευή θα παραστεί στην ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα παρακολουθήσει την Αναστάσιμη λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος. 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν έχει προγραμματισμένο κάποιο ταξίδι για το Σαββατοκύριακο και κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στο κλεινόν άστυ. Εντούτοις δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει κάποια εξόρμηση, ίσως προς την Αίγινα, κάτι που όμως θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής.  

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν αλλάζει τις συνήθειές του. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, θα βρίσκεται τη Μεγάλη Παρασκευή στην Πύλο και το Μεγάλο Σάββατο θα κάνει Ανάσταση στο Ναύπλιο, μαζί με την οικογένειά του και φίλους.
  

Ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης θα μείνει στην Αθήνα και θα περάσει την Κυριακή επίσης με την οικογένειά του και με φίλους, στην αυλή του σπιτιού του.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα υποδεχτεί το Μεγάλο Σάββατο το Άγιο Φως, το οποίο θα έρθει από τα Ιεροσόλυμα με τιμές αρχηγού κράτους. Την Κυριακή το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Πάρκο Στρατού στην περιοχή Γουδί, όπου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για ανέργους, πολύτεκνους και άπορους.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν ξεκάθαρο το που θα περάσει τις γιορτές. Ωστόσο αντίστοιχες ημέρες συνηθίζει να πηγαίνει στην Λειβαδιά, όπως είχε κάνει, για παράδειγμα, και την ημέρα των Θεοφανείων.
Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται ήδη από τη Μεγάλη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: