7.4.15

Ένωση Δήμων Αττικής: Να μη διεξαχθεί η δίκη της Χ.Α στον Κορυδαλλό...

Την ομόφωνη υποστήριξή της στον δήμο Κορυδαλλού να μη διεξαχθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής στη δικαστική αίθουσα των φυλακών, εκφράζει, σε ανακοίνωσή της, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ).

Η ΠΕΔΑ ζητά από την κυβέρνηση να...
αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία, ώστε να αλλάξει η σχετική απόφαση. «Το αίτημα αυτό εκφράζει την ΕΛΜΕ της περιοχής, τους Συλλόγους Γονέων του Κορυδαλλού και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και ενώνουμε τη φωνή μας με όλους αυτούς» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως είναι γνωστό, τη διαφωνία τους με τη διεξαγωγή της δίκης στον Κορυδαλλό έχουν εκφράσει δημόσια ο υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Τάσος Κουράκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, όλοι οι βουλευτές της Β΄ Πειραιά, πλην της Χρυσής Αυγής, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης καθώς και οι δήμαρχοι Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος και Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, οι οποίοι μαζί με τον δήμαρχο Κορυδαλλού, Σταύρο Κασιμάτη, έχουν συστήσει το μέτωπο των δημάρχων της Β΄ Πειραιά...
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: