11.4.15

Στο φως οι διάλογοι των Κρητικών...


... που εκφόβιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη...
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις συνομιλίες που είχε η παρέα των έξι φοιτητών, οι οποίοι φέρονται ότι πρωταγωνιστούσαν στα περιστατικά εκφοβισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.


«Οι μ........ πάνε να μας...
φορτώσουν την αυτοκτονία του Βαγγέλη», «εμείς τι φταίμε, μας μπλέκουν άδικα», «ακούνε όλες τις διαδόσεις του κόσμου», «γιατί τα φορτώνουν όλα σ’ εμάς;», «δεν κάναμε τίποτα, μόνο πλάκα», «εμείς τον ψάχναμε και τώρα μας κατηγορούν», «παίζαμε με τον Βαγγέλη και μας βγάζουν τραμπούκους», είναι μερικά αποσπάσματα από τις συνομιλίες που κατέγραψε η Αστυνομία.

Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μετά και την ανεύρεση της σορού του Βαγγέλη στις 15 Μαρτίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει ύποπτες αναφορές, ωστόσο όλες οι συνομιλίες της παρέας των έξι πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα μετά το θάνατο του 20χρονου σπουδαστή.

Οι απομαγνητοφωνήσεις συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ μετά το Πάσχα αναμένεται η κλήτευση των έξι φοιτητών ενώπιον του ανακριτή. Το ίδιο διάστημα, θα καταθέσουν οι γονείς, η αδελφή και ο αδελφός της κοπέλας με την οποία φέρεται να ήθελε να συνάψει σχέσεις ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης αναμένεται λάβει το σύνολο των αποτελεσμάτων από τις ιστολογικές εξετάσεις και θα ολοκληρώσει την έκθεσή του, η οποία θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: