2.4.15

"Αυτή η κυβέρνηση εξαντλεί τα περιθώρια των υστερημάτων"...

«Αυτή η κυβέρνηση εξαντλεί τα περιθώρια των υστερημάτων»Κουρουμπλής: Θέλουμε κάθε πολίτης να αισθάνεται ότι είναι πολίτης μιας κοινωνίας χωρίς διακρίσεις (BINTEO)...


Αυτή η κυβέρνηση εξαντλεί τα περιθώρια όχι των πλεονασμάτων αλλά των υστερημάτων για να...
βοηθήσει το δημόσιο σύστημα υγείας, τόνισε ο αρμόδιος υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής σε δηλώσεις κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Υγείας.

Αναφερόμενος στις πολιτικές που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός για τον χώρο της Υγείας, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε πως «είναι συγκεκριμένη επιλογή απέναντι σε μία υγειονομική φτώχεια, σε μια οδυνηρή πραγματικότητα που έζησε τα τελευταία πέντε χρόνια» η χώρα. Έκανε επίσης λόγο για ένα σύστημα που οδηγείται στην πλήρη κατάρρευσή του. «Η σημερινή κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αναχαιτίσει αυτή την απειλή», τόνισε.

Θέλουμε κάθε πολίτης να αισθάνεται ότι είναι πολίτης μιας κοινωνίας χωρίς διακρίσεις μπροστά στη ζωή και στον θάνατο, υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, μιλώντας για ένα υπουργείο που έζησε τις επιπτώσεις των περικοπών.

Αναφερόμενους στους εργαζόμενους του χώρου της Υγείας, σημείωσε πως έμειναν έξω από τη διαδικασία που επέλεγε η προκάτοχη ηγεσία. «Σήμερα οι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι συμμετέχουν ακόμη και στις διαπραγματεύσεις με τις πολυεθνικές. Θέλουμε τους ανθρώπους αυτούς ως συνεργάτες».

Γνωστοποίησε επίσης πως από την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσει ένας κύκλος συνεντεύξεων που θα εξειδικεύει τα κομμάτια της πολιτικής που θα αναπτύξει σήμερα ο πρωθυπουργός.

«Δεν θέλαμε να λέμε λόγια, θέλαμε να ετοιμαστούμε για να μπορέσουμε κομμάτι κομμάτι να την απαντάμε. Για να μη λέμε στον κόσμο ωραία λόγια χωρίς περιεχόμενο», υπογράμμισε.
Δείτε το βίντεο...



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: