8.4.15

Τόσα χρόνια «εκπομπατζής»…

Η πρωτοβουλία του δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου να δημιουργήσει δύο διαφημιστικά τρέιλερ για την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος και να...
τα δώσει για προβολή από το κανάλι της Βουλής στεναχώρησε πολύ τους προϊσταμένους του Ποταμιού, ειδικά από την ώρα που τους εξέθεσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός με την παρουσία τους στην πρώτη συνεδρίαση, αλλά και με όσα αποκαλύφθηκαν -π.χ. ότι το ύψος των γερμανικών οφειλών είναι 278,7 δισ. ευρώ.

Το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση που ουσιαστικά αποκαλεί την πρόεδρο της Βουλής "γραφική" και... "τρεϊλατζή"! Αντί να παραδεχθούν ότι κακώς δεν πήγαν στην επιτροπή και ότι κακώς έφυγαν από την επιτροπή διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών επειδή τους εκνευρίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου (θαυμάστε πολιτική αρχών...), πυροβόλησαν την πολιτική συναίνεση, για την οποία υποτίθεται ότι κόπτονται, αλλά και την ελληνική γλώσσα.

Για να μιλήσουμε τη γλώσσα του Ποταμιού: τόσα χρόνια εκπομπατζής και δημοσιογραφατζής ο νυν πολιτικός αρχηγατζής Σταύρος Θεοδωράκης, δεν έμαθε ελληνικά;..

Κ.Που. - avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: