7.4.15

Δεν μεταδίδει την Επιτροπή για την ΕΡΤ, το "Κανάλι της Βουλής"...

Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει η απόφαση των ιθυνόντων του Καναλιού της Βουλής να μην μεταδοθεί ζωντανά η πολυαναμενόμενη πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής η οποία επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.

Η συνεδρίαση έχει... αρχίσει από τις 12 το μεσημέρι, ωστόσο παρά το γεγονός ότι για την κυβέρνηση η ΕΡΤ αποτελεί κορυφαίας σημασίας ζήτημα και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο, το Κανάλι της Βουλής δεν μεταδίδει ζωντανά τη συνεδρίαση αλλά το θρησκευτικού περιεχομένου ντοκιμαντέρ με τίτλο "Ιδού ο Νυμφίος έρχεται" με ακολουθίες της Μ.Εβδομάδας από την Πλάκα. Κι όλα αυτά παρά τη δέσμευση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου πως οι συνεδριάσεις των Επιτροπών θα μεταδίδονται ζωντανά, αλλά και παρά το γεγονός ότι αυτή την ώρα στη Βουλή δεν υπάρχει κάποια άλλη δραστηριότητα είτε νομοθετικού έργου, είτε κοινοβουλευτικού ελέγχου. 
Η μετάδοση της επιτροπής δεν ξεκίνησε ούτε μετά το τέλος του ντοκιμαντέρ καθώς ακολούθησε δεύτερο θρησκευτικό ντοκιμαντέρ με τίτλο "Τα μυστήρια της Βιβλου: Ο Ιωσήφ και τα αδέρφια του". Την ίδια ώρα στην επιτροπή η υφηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο, δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στους 18 εργαζομένους της ΕΡΤ που έφυγαν από κοντά μας από το κλείσιμο της ΕΡΤ και έπειτα.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: