3.4.15

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, η Σταμάτη...

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η Σταμάτη
Παραιτείται ο Κούγιας από την υπεράσπιση της...
H Βίκυ Σταμάτη αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο, καθώς φέρεται να βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ακολούθως θα κριθεί αν...
θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση δίωξης για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου.

Ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης αναφέρει πως η εντολέας του περιφερόταν άσκοπα επί ώρες για να καταλήξει στην εκκλησία στο Χαϊδάρι, κοντά στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν υπό κράτηση. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Βίκυ Σταμάτη δεν έχει πάρει τα φάρμακα που της χορηγούνται και είναι «σε άθλια ψυχολογική κατάσταση».

Ο  Ραγκούσης υποστηρίζει, επίσης, πως η εντολέας του εντοπίστηκε μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε ο ίδιος από άγνωστο πρόσωπο που του είπε «είμαι με τη Βίκυ Σταμάτη στην Παναγίτσα στο Χαϊδάρι και θέλει να παραδοθεί. Μου είπε να σας ρωτήσω τι να κάνει». Ακολούθως, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο συνήγορος, ειδοποίησε τον προϊστάμενο τής Εισαγγελίας Εφετών και κινητοποιήθηκε η αστυνομία ώστε να εξακριβωθεί ότι πράγματι η γυναίκα που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο ήταν η κυρια Σταμάτη.

Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν πως από το υλικό που συλλέγεται στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία που ενδεχομένως αποσαφηνίζουν την ώρα απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη. Έτσι με βάση στοιχεία ότι το ντουζ στο κελί της ήταν ανοιχτό γύρω στη 1.00 χθες τα ξημερώματα εκτιμάται πως είναι ο επίμαχος χρόνος και πως η ίδια το είχε ανοίξει για να παραπλανήσει τους φρουρούς της.


Παραιτείται ο Κούγιας από την υπεράσπιση της Σταμάτη



Με μια αιχμηρή δήλωση ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την υπεράσπιση της Βίκυς Σταμάτης. Ο γνωστός ποινικολόγος κάνει λόγο για «κωμικοτραγωδία της "αυθορμήτου" αποδράσεως - παραδόσεως της Βασιλικής Σταμάτη - Τσοχατζοπούλου» και εκφράζει την απόλυτη διαφωνία του για τους χειρισμούς της πρώην εντολέως του... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: