16.4.15

"Πρέπει να προσέχετε πού βάζετε το γενετήσιο μόριό σας..."...

Ο Αδωνιδας δίνει "συμβουλές".
-Βούτσης προς Βορίδη: Θα κοπεί από τη ρίζα η συκοφάντηση της Αριστεράς.
BINTEO...
Για τα καλά «άναψαν τα αίματα» στην Ολομέλεια με τις λεκτικές... «τσεκουριές» που εκτόξευσαν οι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης κατά της κυβέρνησης στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τις φυλακές. 

Κλείνοντας την ...

ομιλία του ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, και απευθυνόμενος προς την κυβερνητική πλευρά, υποστήριξε ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο «στηρίζετε το ακρότατο πολιτικό σας άκρο, το απώτατο, το ένοπλο, το δολοφονικό».

Ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης «σήκωσε το γάντι» και απαντώντας στην επίθεση Βορίδη είπε «το μακρύ σας χέρι στην επικοινωνία και στην συκοφάντηση της Αριστεράς θα κοπεί από την ρίζα του», σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο και το πως επιλέγουν να μεταδώσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί την συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή. Μάλιστα ο Νίκος Βούτσης ζήτησε να διαγραφούν από την ομιλία Βορίδη τα τελευταία 20 δευτερόλεπτα τα οποία και περιείχαν τις επίμαχες αναφορές.


Είχε προηγηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος από το βήμα της Βουλής συνέστησε προς την κυβέρνηση: «να τηρήσετε τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου. Όμως εκεί λέει ότι δεν θα αναιρέσετε ψηφισμένα νομοσχέδια όπως επιχειρείτε να κάνετε» ενώ «συμβούλεψε» τους υπουργούς: «Κι έχετε κι εσείς προσωπικά ευθύνη γιατι την έχετε υπογράψει. Πρέπει να προσέχετε πού βάζετε το γενετήσιο μόριό σας και την υπογραφή σας»...   



πηγη topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: