15.4.15

Η άλλη άποψη για όσα συνέβησαν...

Η άλλη άποψη για όσα συνέβησαν με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βενζινάδικο...με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βενζινάδικο...
Παρενέβη για να ρίξει τους τόνους που ανέβηκαν "για χάρη της"
Μια άλλη εκδοχή από αυτή που έχει δει το φως της δημοσιότητας για όλα όσα συνέβησαν το Πάσχα σε βενζινάδικο της Αιδηψού με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσιάζει σήμερα ο...

"Μικροπολιτικός" στην εφημερίδα "Τα Νέα". 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Πρόεδρος της Βουλής πράγματι βρισκόταν στην Αιδηψό με το αυτοκίνητό της και πέρασε ένα δύσκολο τριήμερο καθώς έχασε ένα κοντινό της πρόσωπο.

Υπήρξε όντως διαφωνία ανάμεσα στη ζωή Κωνσταντοπούλου και τον υπάλληλο του βενζινάδικου και αφορούσε τη βαλβίδα στα λάστιχα του Σκαραβαίου της. Η διάσταση απόψεων γρήγορα εκτραχύνθηκε αφού, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες που επικαλείται ο "Μικροπολιτικός", ο υπάλληλος αναπαρήγαγε κάποια σχόλια για την Πρόεδρο της Βουλής που ειπώθηκαν προ ημερών σε νυχτερινή τηλεοπτική εκπομπή (διαβάστε εδώ). 

Στο επεισόδιο παρενέβη τότε ένα ζευγάρι που άκουσε τον υπάλληλο να μιλά με αυτό τον τρόπο, παίρνοντας το μέρος της κυρια Κωνσταντοπούλου. Το αποτέλεσμα ήταν η Πρόεδρος της Βουλής να χρειαστεί να παρέμβει πυροσβεστικά στη φωτιά που είχε ανάψει με εκείνη στο επίκεντρο. 

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της εφημερίδας, η Πρόεδρος της Βουλής δεν κινήθηκε απειλητικά απέναντι σε καμία αυτόπτη μάρτυρα ούτε απείλησε με απόλυση κανέναν υπάλληλο στο βενζινάδικο...
"Τα Νέα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: