4.4.15

Στη ΓΑΔΑ η γυναίκα-«κλειδί»...

Στη ΓΑΔΑ μία γυναίκα για την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη
... στην απόδραση της Βίκυς Σταμάτη...
Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκεται η γυναίκα που φέρεται να προσέφερε κατάλυμα για λίγες ώρες στη Βίκυ Σταμάτη, η οποία και εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία και προσήχθη στη ΓΑΔΑ το απόγευμα του Σαββάτου.

Η εν λόγω γυναίκα, που έχει το κωδικό όνομα «Νίκη», συνελήφθη στα...
δυτικά προάστια και όλες οι πληροφορίες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ, συντείνουν στο γεγονός πως είναι η συνεργός της συζύγου του πρώην υπουργού Άμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου, καθώς φέρεται να τη βοήθησε στην απόδρασή της.

Μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν ένα πρόσφατο γυναικείο αποτύπωμα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο έξω από το μαντρότοιχο του Δρομοκαΐτειου, το οποίο εξετάζεται αυτή την ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, για να διαπιστωθεί εάν ανήκει στη «Νίκη» ή σε κάποια άλλη γυναίκα που επίσης συνέδρασε στην απόδραση της Βίκυς Σταμάτη. 

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ανήκει σε γείτονα ο οποίος μένει δίπλα στο Δρομοκαΐτειο.

Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζεται και το λουκέτο που παραβιάστηκε και μπόρεσε να αποδράσει η Βίκυ Σταμάτη. Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν η «Νίκη» έδωσε αντικλείδι ή ξεκλείδωσε το λουκέτο, καθώς φέρεται να είχε επισκεφθεί τη Βίκυ Σταμάτη λίγες ώρες πριν αποδράσει, ωστόσο κανένα όνομα δεν υπάρχει στον κατάλογο των επισκεπτών.

Η Βίκυ Σταμάτη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής επέστρεψε στο δωμάτιό της στο Δρομοκαϊτειο, ενώ νέο λουκέτο τοποθετήθηκε στα κάγκελα που βρίσκονται έξω από το δωμάτιό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: