14.4.15

Καμμένος: Ας σταματήσει η "Bild" να φαντάζεται εκλογές...


Η κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να υπογράψει νέο μνημόνιο...
«Δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα. Η κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να υπογράψει νέο μνημόνιο. Δεν πρόκειται να συνεχίσει την πολιτική της ύφεσης και...
της εξαθλίωσης των Ελλήνων», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, στο πρωινό του Παπαδάκη,  αναφερόμενος, μεταξύ άλλων στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.
 «Δεν υποχρεώνεται αυτή η κυβέρνηση. Εχει πάρει λαϊκή εντολή. Σας το ξεκαθαρίζω αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω. Και δεν υπάρχει περίπτωση κιόλας να ακολουθήσουμε τις απειλές τις οποίες δεχόμαστε από μέσα και τα οποία είναι και έγκυρα», πρόσθεσε.

Συνέχισε δε, λέγοντας: «Αυτή η πολιτική της πίεσης προκειμένου οι Ελληνες και η ελληνική κυβέρνηση να ακολουθήσουν μία διαφορετική πορεία από αυτή την οποία έχουν πάρει εντολή από τον ελληνικό λαό και να πάμε στην πολιτική του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθηθεί».
Ο  Καμμένος αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. «Η λαϊκή εντολή είναι πρόσφατη. Ας σταματήσει η Bild να φαντάζεται εκλογές. Και εκλογές να γίνουν θα είναι τα ποσοστά μας διπλάσια», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Στο ερώτημα αν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε: «Κανένα ενδεχόμενο δεν αφήνω ανοιχτό».

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ζήτημα ο κ. Καμμένος σημείωσε:
«Εμένα παρεξηγήθηκε μία δήλωσή μου σε μία συνέντευξη όταν την είπα για να καταλάβουν τι συμβαίνει και οι ευρωπαίοι εταίροι μας. Οταν είπα ότι εμείς δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να εξυπηρετήσουμε τόσο μεγάλο αριθμό και κάποια στιγμή αν δεν σταθεροποιήσουν την Ελλάδα και δεν ενισχύσουν οικονομικά αυτό που θα γίνει είναι να ανασταλεί το Δουβλίνο 2 και να πάρουν τα χαρτιά τους να πάνε στο Βερολίνο. Αυτό φάνηκε ότι ο Καμμένος επιτίθεται στην Ευρώπη. Δεν επιτίθεμαι σε καμία Ευρώπη. Τους λέω την πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: