12.4.15

Συγκλονίζει το σημείωμα 22χρονου αυτόχειρα, στη Ρόδο...

Συγκλονίζει το σημείωμα 22χρονου αυτόχειρα στη Ρόδο


Μιάμιση σελίδα επιστολή στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έβαλε τέλος στη ζωή του, παραμονή της Ανάστασης, άφησε πίσω του ο 22χρονος που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στην περιοχή της Ιαλυσού, χθες το απόγευμα.

Ο...
22χρονος που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Ρόδου, δεν άντεξε τον χαμό της φίλης του η οποία αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου στο σπίτι της στη Ρόδο, και για τον λόγο αυτό τερμάτισε κι αυτός τη ζωή του, στα 22 του μόλις χρόνια, με μαρτυρικό τρόπο, πανομοιότυπο με αυτόν που επέλεξε και η 22χρονη φίλη του.

Ο αυτόχειρας έμενε στην Ιαλυσό με την οικογένειά του. Είχε πάρει άδεια από τον στρατό για το Πάσχα, μέχρι τις 19 του μήνα. Τις τελευταίες μέρες είχε κλειστεί στον εαυτό του κι όλο έλεγε ότι δεν αντέχει τον χαμό της φίλης του.

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν, ζητώ συγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους μου» αναφέρει στην επιστολή η οποία παραδόθηκε στην αρμόδια αντιεισαγγελέα και στον διοικητή του αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, που έφθασαν στο σημείο για την σχετική έρευνα.

Ο 22χρονος ήταν ένας συγκροτημένος νέος, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία που ζούσε, στους φίλους, και τις παρέες του.

Η κοινωνία της Ρόδου είναι συγκλονισμένη πάντως από τον άδικο θάνατο του 22χρονου , ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Ιαλυσού, σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν και έφθασαν στο σημείο ενώ η εισαγγελέας υπηρεσίας έδωσε εντολή να γίνει εξονυχιστική έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, προέκυψε ότι ο 22χρονος έβαλε από μόνος του τέρμα στη ζωή του, ακολουθώντας τη φίλη του η οποία επίσης έβαλε τέλος στη ζωή της και βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην πόλη της Ρόδου πριν από μερικές μέρες. Στη συνέχεια βρέθηκε και η επιστολή.

Είναι η 4η αυτοκτονία συμπολίτη μας μέσα διάστημα λίγων μόλις εβδομάδων στο νησί της Ρόδου, γεγονός που προκαλεί θλίψη και προβληματισμό.

Πηγή : rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: