26.3.15

Σακελλαρίδης: O Σαμαράς βρίσκεται σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο...


Το κείμενο που δήθεν αποκάλυψε, ήταν αναρτημένο από το τέλος Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο!...
«Ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο. Τη μια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, αρνούμενη να συμμορφωθεί με το μνημόνιο, διακινδυνεύει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, ενώ από την άλλη την κατηγορεί ότι...
υπέγραψε μνημόνια και τα κρατάει κρυφά!», αναφέρει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με αφορμή τις δηλώσεις Σαμαρά

Ολοκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο. Τη μια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, αρνούμενη να συμμορφωθεί με το μνημόνιο, διακινδυνεύει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, ενώ από την άλλη την κατηγορεί ότι υπέγραψε μνημόνια και τα κρατάει κρυφά!

Κατανοούμε την υπαρξιακή αγωνία του, αλλά οι δήθεν αποκαλύψεις που έκανε σήμερα δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά.

Η κυβέρνηση επέκτεινε την προηγούμενη δανειακή σύμβαση. Αυτό το γνωρίζουν όλοι από την 20ή Φλεβάρη και μετά. Το δε κείμενο που δήθεν αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς ήταν αναρτημένο από το τέλος Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο!

Άνθρακες, λοιπόν, ο θησαυρός. Ας μην ψάχνει για συνενόχους στην πολιτική του ο κ. Σαμαράς. Το «ουδείς αναμάρτητος» είναι αποκλειστικότητά του.

Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει  πολύ καλά ποιος διαπραγματεύεται σήμερα για να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας και ποιος καραδοκεί στη γωνία και εύχεται να αποτύχει η εθνική προσπάθεια, μήπως και καταφέρει να διασωθεί στην ηγεσία του κόμματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: