3.3.15

Τα… γαβγίσματα στα δελτία του "Flash"...


Από πού εκπέμπει ο αυτοδιαχειριζόμενος Flash FM; Πάντως, από οργανωμένο επαγγελματικό στούντιο μάλλον όχι, αν κρίνουμε από τα… γαβγίσματα – και τους...
άλλους μη ραδιοφωνικούς ήχους – που ακούγονται κατά τη διάρκεια των ειδησεογραφικών δελτίων. Γαβγίσματα όχι στον κλειστό χώρο από όπου γίνεται η μετάδοση, αλλά πιθανόν σε αυλή, κτήμα ή γειτονιά. Τελευταία φορά που το ακούσαμε – εμείς τουλάχιστον – ήταν στο δελτίων των 7, το βράδυ της Δευτέρας. +/- Δείτε τη συνέχεια 

Πέρα από τα σκυλιά, κατά καιρούς έχουν ακουστεί ήχοι τηλεφώνου, πόρτας που ανοίγει, πτώσης αντικειμένων και, αν δεν κάναμε λάθος, ήχος που πρόδιδε κάρφωμα κάπου – ή κάποιο ανάλογο χτύπημα!
Στα δελτία ακούγεται και η ήχος χώρου, του μη ηχομονωμένου περιβάλλοντος δηλαδή, κάτι που δεν συμβαίνει με τις, προφανώς ηχογραφημένες, εκπομπές λόγου.
Όπως και να έχει, ο αυτοδιαχειριζόμενος ραδιοσταθμός καταφέρνει να αρθρώνει λόγο, προφανώς με ελάχιστα μέσα και με σταθερή αξία του την πολύ καλή μουσική στα διαστήματα μεταξύ των δελτίων ειδήσεων και των εκπομπών.

harddog-sport.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: