2.3.15

Μαξίμου κατά... EFSF...

maximou (1)
"Tα μνημόνια στην Ελλάδα τελείωσαν στις 25 Γενάρη"...

Η ανακοίνωση του EFSF με την οποία προειδοποιεί ότι η συνέχιση της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας είναι εφικτή μόνο με Μνημόνιο προκάλεσε... την ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου. 

Για τον λόγο αυτό, κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζουν, σε σχέση με την ανακοίνωση, "πως τα μνημόνια στην Ελλάδα τελείωσαν στις 25 Γενάρη". "Οι αρμόδιοι του EFSF καλό θα είναι να ενημερωθούν για τις σκληρές διαπραγματεύσεις στις τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις του Eurogroup. Και κυρίως, για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων στο κοινό ανακοινωθέν, στο οποίο δεν υπάρχει, όχι τυχαία, καμία αναφορά σε μνημόνια. Γι’ αυτό άλλωστε και υπήρξε τελικά συμφωνία", συνεχίζουν κυβερνητικές πηγές.

Παράλληλα, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου βάλλουν και κατά της ΝΔ κατηγορώντας το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά πως «συνεχίζει να διαλέγει την πλευρά των δανειστών και όχι της ελληνικής κοινωνίας». «Τους καλούμε να προσέλθουν στη Βουλή, στη συζήτηση για την παράταση της δανειακής σύμβασης, προκειμένου να ενημερωθούν για το τι υπέγραφαν μέχρι τώρα και τι κατάφερε η νέα κυβέρνηση», καταλήγουν κυβερνητικές πηγές...
Του Γιώργου Μελιγγώνη
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: