24.3.15

Καμμένος: Δεν θα κάνουμε πίσω για τις γερμανικές αποζημιώσεις...

 Τι δήλωσε για την υπόθεση των ελικοπτέρων και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
BINTEO...
«Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω», τόνισε ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, με αφορμή το ζήτημα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων.
Το θέμα των αποζημιώσεων είναι καταρχήν ηθικής φύσεως, ωστόσο, υπάρχουν και οι...
οικονομικές απαιτήσεις της χώρας από τις καταστροφές που έγιναν σε υποδομές καθώς και στον πολιτισμό, πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, στο MEGA.

Προανήγγειλε τη μείωση του κόστους για τις αερομεταφορές που γίνονται με αεροσκάφη C-130 και ελικόπτερα Super Puma, ενώ επανέλαβε ότι το Δημόσιο θα διεκδικήσει δισεκατομμύρια από εταιρείες που είχαν δώσει μίζες προκειμένου να υπογράψουν συμβάσεις με το δημόσιο.  


Για την υπόθεση των ελικοπτέρων, ο  Καμμένος υπογράμμισε ότι η εισαγγελία διαφθοράς έχει διαβιβάσει φάκελο στη βουλή που περιέχει πολιτικά πρόσωπα ενώ, αποκάλυψε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει χαρακτηρίσει άκυρη τη συμφωνία του Δημοσίου με τη Siemens.


Αναφερόμενος στην αυριανή στρατιωτική παρέλαση, ο υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για μέτρα που φέρνουν πιο κοντά τον κόσμο στις παρελάσεις και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται για το λαϊκό χαρακτήρα των εκδηλώσεων είπε:

«Αλοίμονο αν χαρίσουμε τη δημοτική μουσική στη χούντα. Και ο Βελουχιώτης χόρευε τσάμικα»...
Δείτε τα βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια: