9.3.15

Δένδιας: Σε λίγο θα συνεδριάζουμε σε μικρές αιθουσούλες...

Δένδιας: Σε λίγο θα συνεδριάζουμε σε μικρές αιθουσούλες
HXHTIKO...
«Αυτή τη στιγμή βλέπω στένεμα της κατάστασης μπροστά μας για το οποίο φοβάμαι πάρα πολύ. Είμαστε η μικρότερη Kοινοβουλευτική Oμάδα που ήμασταν ποτέ», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον "Real Fm 97.8" και την εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

Ο Δένδιας αρνήθηκε να...
σχολιάσει τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας και σημείωσε:

«Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει έναν διπλό κίνδυνο: Από την αριστερή της πλευρά πιέζεται από το μεν Ποτάμι, από την άλλη έχουμε τον επιπλέον κίνδυνο, αν ο κ. Τσίπρας συγκρουστεί με την αριστερή του πτέρυγα να έρθει και αυτός προς το κέντρο. Σε αυτή την περίπτωση εμείς θα πιεστούμε ακόμα περισσότερο».

«Ανεξάρτητα από ποιες είναι οι προθέσεις μας και οι σκέψεις μας έχουμε δημιουργήσει στην κοινωνία μία αντίληψη δεξιάς στροφής. Η κοινωνία πια έτσι μας προσλαμβάνει, ότι στρίβουμε προς τα δεξιά. Αν αυτό συνεχίσουμε να το ενθαρρύνουμε, εκεί θα αντιμετωπίσουμε έναν τρίτο κίνδυνο, που είναι ακόμα χειρότερος και θα μας συνθλίψει», υπογράμμισε ο κ. Δένδιας.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να διευρύνει τον τρόπο με τον οποίο απευθύνεται στην κοινωνία και τον προγραμματικό της λόγο.

«Αυτή τη στιγμή βλέπω στένεμα της κατάστασης μπροστά μας για το οποίο φοβάμαι πάρα πολύ. Είμαστε η μικρότερη κοινοβουλευτική ομάδα που ήμασταν ποτέ.  Δεν υπάρχει καμία δημοσκόπηση που να μας δείχνει καλύτερα. Σχεδόν όλες μας δείχνουν από 20% και κάτω. Θα πάμε δηλαδή να συνεδριάζουμε σε μικρές αιθουσούλες σε λίγο. Αυτό εγώ το τρέμω», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς να θα είναι υποψήφιος σε περίπτωση που τεθεί θέμα ηγεσίας, απάντησε: «Για να σας το απαντήσω αυτό θα πρέπει να προκύψει. Το ερώτημα δεν έχει καν τεθεί. Αν προκύψει τότε θα το συζητήσουμε».

«Δεν πρόκειται να μπω σε προσωπική κριτική για τον πρόεδρο του κόμματος. Κανείς δεν λέει ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν έκανε και λάθη. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Και εγώ έκανα λάθη είναι σίγουρο», είπε αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά.


Ακούστε το ηχητικό, ΕΔΩ

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: