11.3.15

Μάρδας: Δεν πρόκειται αυτοί που θα 'ρθουν, να "σέρνουν" τα υπουργεία μας...


ΗΧΗΤΙΚΟ...
Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας αναφέρθηκε στη διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των τριών θεσμών, η οποία ξεκινά στις Βρυξέλλες. 

Στο ερώτημα αν θα έρθει κάποιο τεχνικό κλιμάκιο για να δει τα νούμερα, στην Αθήνα, ο κ. Μάρδας απάντησε ότι...
«θα έρθει, σύμφωνα με τα όσα έχουν αποφασιστεί, ένα τεχνικό κλιμάκιο».

Ερωτηθείς αν θα έρθει παράλληλα ή μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανέφερε: 

«Εμείς ήδη είμαστε έτοιμοι, αυτήν την στιγμή, να υποδεχθούμε όποιον συμφωνηθεί να έρθει και βέβαια καταλαβαίνετε ότι η συμφωνία έχει κάποια όρια, δεν έχει σχέση με την προηγούμενη συμφωνία, όπου έρχονταν τρία άτομα και “έσερναν” όλα τα υπουργεία και οι υπουργοί έτρεχαν από πίσω τους. 

Θα έρθουν κάποιοι τμηματάρχες ή διευθυντές που θα δουν τους ομόλογούς τους, οι οποίοι είναι τμηματάρχες ή διευθυντές και κάνουν την τεχνική δουλειά, η οποία σε τελική ανάλυση, μπορώ να σας πω, προβλέπεται και στο πλαίσιο της συνθήκης του Μάαστριχτ. 

Δηλαδή, αυτά τα έχουμε ξεχάσει τώρα. Εμείς βλέπουμε μόνο τα δικά μας. Κι όχι μόνο εκεί. Έχουμε και το ρυθμιστικό πλαίσιο το καινούργιο, μετά το 2011, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και αυτό προβλέπει έναν μηχανισμό εποπτείας. 

Ως εκ τούτου, έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα πάρουμε από πάνω από τους διαπραγματευτές μας». 
Ακούστε το Ηχητικο, ΕΔΩ...

πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: