17.3.15

Σακελλαρίδης: Προφανώς και θα τεθεί θέμα ρευστότητας...

... στη συνάντηση  Τσίπρα - Mέρκελ...
«Στη συνάντηση Μέρκελ - Τσίπρα προφανώς και θα τεθεί το θέμα της ρευστότητας», επισήμανε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 
«Είναι θετικό βήμα... Θα είναι μια...
συνάντηση ουσίας, και όχι επικοινωνιακή για να βγάλουν κάποιες φωτογραφίες στο Βερολίνο» ανέφερε χαρακτηριστικά στο πρωινό του Παπαδάκη.

Ο πρωθυπουργός, είπε ο   Σακελλαρίδης, όπως και στη Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη, θα εμμείνει στο θέμα της τήρησης των συμφωνηθέντων στο Eurogroup στις 20 Φλεβάρη. «Θα εκθέσουμε την κατάσταση στην Ελλάδα σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο για να πάρει ανάσα ο ελληνικός λαός» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι δεν επιβεβαιώνει σημερινό δημοσίευμα ότι ο πρωθυπουργός έχει στείλει επιστολή στην γερμανίδα καγκελάριο και στον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. 

Όσον αφορά το δημοσίευμα του Spiegel περί περιορισμών στις τραπεζικές καταθέσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε κατηγορηματικά ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα ούτε από την ελληνική ούτε από τη γερμανική πλευρά δεν ήταν διατεθειμένη να θέσει τέτοιο ενδεχόμενο. «Μόνο κακό δημιουργούν αυτά τα σενάρια» τόνισε. 

«Στο θέμα με τις επιδοτήσεις στο βαμβάκι κάποιοι πήγαν να κτίσουν σπέκουλα» δήλωσε, ενώ για το πετρέλαιο θέρμανσης διευκρίνισε ότι γίνεται σταδιακή η καταβολή του. 

Ανακοίνωσε εξάλλου ότι εντός της ημέρας κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: