27.3.15

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση "διαπραγματεύεται με τους τρομοκράτες"...

 Ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης...
Διαπραγμάτευση με τους τρομοκράτες για την χάραξη πολιτικής στα θέματα Δικαιοσύνης «βλέπει» η βουλευτίνα της Ν.Δ., Ντ. Μπακογιάννη, πίσω από την...
επίσκεψη της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Λέβα, στον απεργό πείνας, Δ. Κουφοντίνα. Η βουλευτίνα της Ν.Δ. κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλο, ρωτώντας τον αν η ελληνική κυβέρνηση «διαπραγματεύεται με τους τρομοκράτες», προκειμένου να λάβει αποφάσεις σε θέματα Δικαιοσύνης.
Η Ντ. Μπακογιάννη επισημαίνει την επίσκεψη της Β. Λέβα στις φυλακές Δομοκού και το Νοσοκομείο Λαμίας υποστηρίζοντας ότι η επίσκεψη αυτή έγινε «για να στηρίξει ψυχολογικά» τον Δ. Κουφοντίνα κι άλλους έγκλειστους τρομοκράτες και να τους ενημερώσει σχετικά με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σχετικά με το νομοσχέδιο που προβλέπει την κατάργηση των φυλακών Γ'.
Παράλληλα, η βουλευτίνα της Ν.Δ. κάνει κι εκτενή αναφορά στην επιστολή των εγκλείστων της πτέρυγας Ε2 των φυλακών Δομοκού, μεταξύ των οποίων και του Αλ. Γιωτόπουλου και του Β. Τζωρτζάτου, στην εφημερίδα «Έθνος» με την οποία ζητούν από τους απεργούς πείνας να σταματήσουν την απεργία γιατί ζημιώνουν την προσπάθεια της νέας κυβέρνησης να καταργήσει τον νόμο που καθιέρωνε τις φυλακές Γ'.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: