9.3.15

Καρέ-καρέ ο απεγκλωβισμός του Χάρισον Φορντ...

Ο απεγκλωβισμός του Χάρισον Φορντ - ΦΩΤΟΔείτε το βίντεο της συντριβής...
Νέες δραματικές εικόνες από το ατύχημα που είχε την περασμένη Πέμπτη ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ, είδαν το «φως» της δημοσιότητας την Κυριακή.
Το πρόσωπο του 72χρονου πρωταγωνιστή φαίνεται στις φωτογραφίες να είναι...

γεμάτο με αίμα και τυλιγμένο με γάζες τη στιγμή που οι διασώστες τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο.

Οι γιατροί, που τον ανέσυραν από το αεροπλάνο, ανέφεραν πως όταν τον εντόπισαν, ο Ford είχε τις αισθήσεις του και διαμαρτυρόταν συνεχώς για έντονους πόνους. Οι διασώστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν μετά από αρκετή ώρα καθώς ο διάσημος πρωταγωνιστής είχε στριμωχτεί στο πιλοτήριο του αεροσκάφους.
Το ιατρικό ανακοινωθέν μας ενημέρωσε πως η καταστήσει του ηθοποιού δεν κρίνεται κρίσιμη, αλλά έχει σπάσει τη λεκάνη του και έτσι η διαδικασία ανάρρωσης θα είναι χρονοβόρα.
Η γυναίκα του Ford, Calista Flockhart έσπευσε αμέσως στο πλάι του συζύγου της και βρίσκεται μαζί του διαρκώς. Στη φωτογραφία την βλέπετε κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο.
Keeping vigil: Calista Flockhart was seen leaving the Los Angeles hospital after another lengthy visit with husband Harrison Ford who broke his pelvis while crash landing his vintage plane on a golf course
Tired and emotionally drained: The 50-year-old actress appeared understandably distraught 
Support system: Calista was accompanied by a silver-haired male companion
Πηγή φωτο: fameflynet.uk.com
Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της συντριβής:

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: