12.3.15

Στο χρονοντούλαπο η εργαλειοθήκη της κυβέρνησης Σαμαρά...

Γ. Σακελλαρίδης: Mπήκε στο χρονοντούλαπο η εργαλειοθήκη της κυβέρνησης Σαμαρά
Στο χρονοντούλαπο μπήκε η περίφημη εργαλειοθήκη της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά -που ονομάστηκε "εργαλειοθήκη του  ΟΟΣΑ"- και ήταν...
συνταγή κοινωνικής κατεδάφισης, αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη.
«Τα συγχαρητήρια από την αξιωματική αντιπολίτευση είναι πάντοτε δεκτά».σημειώνει αρχικά ο Γ. Σακελλαρίδης και προσθέτει:
«Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε το σχέδιο μεταρρυθμίσεων για την χώρα στον ΟΟΣΑ, ένα σχέδιο που απαντάει στα πραγματικά διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Έτσι μπήκε στο χρονοντούλαπο η περίφημη εργαλειοθήκη της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά -που ονομάστηκε "εργαλειοθήκη του  ΟΟΣΑ"- και ήταν πράγματι συνταγή κοινωνικής κατεδάφισης, όπως πολύ σωστά θυμάται ο κ. Καραγκούνης και φυσικά όλη η κοινωνία».
Νωρίτερα ο Κ. Καραγκούνης είχε αναφέρει:
«Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κ. Τσίπρα για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ! Να του θυμίσουμε βέβαια, ότι ο ίδιος χαρακτήριζε τη συνεργασία αυτή, που ξεκίνησε η Κυβέρνηση Σαμαρά, ως «συνταγή κοινωνικής κατεδάφισης» και ως «μαύρη βίβλο του νεοφιλελευθερισμού»!!!

Να του θυμίσουμε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε όλες τις μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ, που έκανε η προηγούμενη Κυβέρνηση, θεωρώντας ότι είναι «το σκοινί με το οποίο θα κρεμαστούμε». Προφανώς, σήμερα συνεργάζεται με τους δημίους»...
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: