10.3.15

Φλαμπουράρης: Όλοι να επαναπατρίσουν τα λεφτά τους...

Φλαμπουράρης: Όλοι να επαναπατρίσουν τα λεφτά τους
Το "καρφί" στον Χαρδούβελη...
Κάλεσμα σε όλους τους πολιτικούς, αλλά και τους πολίτες, να «επαναπατρίσουν» τις καταθέσεις τους, απηύθυνε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. 

«Πρέπει όλοι οι πολιτικοί, και οι μη πολιτικοί, να φέρουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα, δίνουμε ένα...
αγώνα ύπαρξης και χρειάζεται και το 1 ευρώ αυτό ο αγώνας», είπε στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Επικρατείας και διευκρίνισε, όμως, ότι «άλλο να είσαι σύμβουλος πρωθυπουργού και να τα βγάζεις έξω για να μη σε πιάσουν και άλλο να τα έχεις στο εξωτερικό από το 1912», αφήνοντας αιχμές για τον Γκίκα Χαρδούβελη.

«Είμαστε σίγουροι ότι θα προέλθει η χρηματοδότηση από τους συμμάχους μας, και το θέλουμε, εμείς από κει και πέρα κάνουμε τα κουμάντα μας μην βρεθούμε προ αδιεξόδου (...) δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα» πρόσθεσε δε, με αφορμή το δημοσίευμα για επαφές με κινεζικά funds . 

Ειδικά για τα αποτελέσματα του Eurogroup έκανε λόγο για «ανακωχή με βασικό χαρακτηριστικό ό,τι ψήφισε ο λαός» προσαρμογή και σχετική αναγνώριση μιας πραγματικότητας από τους θεσμούς. «Δεν γίνεται πια να παίζουμε με αυτή την ιστορία... Είναι υποχρεωμένοι να δουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν σε αυτή την πολιτική, νομίζω ότι αρχίζει να γίνεται κατανοητό, σταδιακά, δεν μπορούν να αλλάξουν ξαφνικά» είπε για τους εταίρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: