30.3.15

Πόλεμος νεύρων (και κρυφτούλι) στη Ν.Δ. ...

krifto
Μπορεί να λείπουν οι εξελίξεις που θα γίνουν πρωτοσέλιδο (σ.σ. άλλωστε λίγοι ασχολούνται με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης) ωστόσο το κλίμα στο εσωτερικό της Ν.Δ. παραμένει τεταμένο και το μόνον που απομένει είναι ο...
χρόνος και ο τρόπος αμφισβήτησης του κ. Σαμαρά.
 Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. δρομολόγησε μία σειρά εσωκομματικών διαδικασιών που, όμως, δεν μοιάζουν ικανές να περιορίσουν την κριτική.

Στο Πολιτικό Συμβούλιο της Παρασκευής υπήρξαν έντονες διαφοροποιήσεις, αν και δεν έλαβαν τη διάσταση που καταγράφηκε σε αρκετά ΜΜΕ.

Την προηγουμένη, ομάδα βουλευτών της ΝΔ, με προεξάρχοντες τους Δένδια, Στυλιανίδη, Μπακογιάννη, Χατζηδάκη, συναντήθηκαν με στόχο να συντονίσουν τις ενέργειές τους ώστε να οδηγηθεί η Νέα Δημοκρατία σε αλλαγή σελίδας.

Όσο για τον Αντώνη Σαμαρά, ερωτηθείς από το Βήμα εάν θα διευκολύνει τις διαδικασίες, εφόσον βέβαια η κατάσταση στη χώρα εξομαλυνθεί, δεν έδειξε σχετική διάθεση: «Βλέπετε τη χώρα να πηγαίνει σε εξομάλυνση; Ή μήπως οι αβεβαιότητες και οι αγωνίες κορυφώνονται μέρα με τη μέρα; Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου. Αλλά και δεν πρόκειται να εγκαταλείψω ούτε τη χώρα, ούτε την παράταξη σε τόσο δύσκολες στιγμές».

Τούτων δοθέντων, το κρυφτούλι μεταξύ ηγεσίας και αμφισβητιών αλλά και ο πόλεμος νεύρων στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνεχιστεί. Με αρκετά ακόμη επεισόδια...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: